Danmark - Denmark

tilbage-back

Danmark er et dejligt land står der i en sang, og dette er simplet hen korrekt. Der er så meget at se i Danmark at jeg ikke forstår hvorfor man altid skal rejse til udlandet, jo selvfølgelig er der vejret - men man kan da altid klæde sig på efter dette.

Spøg til side, nej der er mange muligheder for at rejse rundt i Danmark og se landet, vi har gjort det med familien og når vi har gæster fra udlandet, og der er altid nye ting at se for vi tager jo ikke de samme steder hen hver gang.

Jeg eller vi har flere gange været på Tåsinge i forbindelse med en weekend udvekling - vi har altid boet på det dejlige og hyggelige Hotel Troense , jeg kan kun anbefale dette hotel. Der er masser af historie i Troense og omeng - husene i troense - Valdemar Slot og meget andet

Denmark is a beautyfull country and it is a great country for vacation - going around in the country by train bus or car is easy- and I promise that there is a lot to see when visiting Denmark. We have been several times to the island Taasinge - close to fuen - and we allways stayed at the Hotel Troense - beautyfull hotel - good and clean rooms - the reasturant is realy very good - we can only recomand go there and stay for a weekend or so. lots of history and beautyfull sights. The houses in the town of Troense is back from 1700 century - Valdemar Castle - worth visiting among a lot of other things.

 

Foto fra Danmark